Välkommen till megapixl.se

VÄLKOMMEN TILL MIN VÄRLD. EN VÄRLD AV BILDER, EN VÄRLD AV SKAPANDE.

“Ett fotografi är en avbildning av verkligheten som skapats genom att ljus fångats på ett ljuskänsligt medium i en kamera. Ordet fotografi kommer från grekiskans ljus och pensel, det vill säga att måla med ljus.”- Wikipiedia

Jag heter Fredrik Holmqvist och kommer från Sollefteå.

Jag fotograferar allt från porträtt, barnfoto, familjefoto, djurfoto, gravidbilder och mycket mer

Så välkommen till min värld. En värld där dina ögonblick i nutiden som blir till vackra minnen varje dag i framtiden.

På vardagarna arbetar jag , så jag har främst möjlighet att fotografera på kvällar och helger. Jag har ingen fast studio utan ställer i ordning  en inför varje fotografering. Om så önskas kan komma hem till er och fotografera. Kontakta mig gärna om ni är intresserade av en fotografering.

/ Fredrik Holmqvist